Våra pizzor bakas med omsorg och noggrant utvalda råvaror. Här beskriver vi en del av våra äkta italienska ingredienser.
Caputo mjöl
Det klassiska napoletanska ”00” mjölet. Ger en mjuk och smakrik botten med en perfekt saftighet.
San Marzano tomat
Den berömde tomaten från Napoli. Ger en naturlig sötma och fyllig smak.
Mozzarella Fior di Latte
Den obestridliga stjärnan på italienska pizzor! Den smälter perfekt på pizzan med sin mjuka konsistens och milda smak.
Buffelmozzarella
För att ge våra pizzor en extra touch av lyx använder vi även buffelmozzarella, som är gjord på mjölk från vattenbufflar. Denna ostmassa är krämigare och har en mildare smak jämfört med vanlig mozzarella.
Kokt skinka Rosafino
Italiensk kokt skinka med exceptionellt hög kvalitet och en naturlig smak med en vackert rosa färg.
Parmesan DOP
Känd som ”ostarnas konung”. Ger en perfekt touch på pizzan med sin gryniga och intensiva smak.
Parmaskinka DOP
Efter att ha lagrats hängande i 24 månader utvecklas en saftig och söt smak med en härlig sälta.
’Nduja
En specialitet från Kalabrien som har en lång tradition, kryddas med chili, har en mjuk textur med en härlig hetta.
Ventricina salami
Traditionell salami från södra Italien, Kalabrien. Grov struktur och en unik smak som är kryddig men balanserad.
Cerignola oliver
Oliven som är typisk från södra regionen Apulien. Den särskiljer sig genom sin storlek, sin söta smak och köttighet.

ÖNSKAR NI SURDEGSBOTTEN FÖR ER PIZZA HAR VI DENNA MÖJLIHETEN OCKSÅ, DOCK BESTÄLLNINGEN GÄLLER PIZZOR FÖR 2 PESONER:
PRIS 300 kr/st